طرز پخت رشته پلو

مواد لازم جهت پخت رشته پلو:

  • برنج: 2 پیمانه
  • رشته پلویی: 200 گرم
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • کشمش پلویی: به میزان دلخواه
  • کره: 30 گرم
  • پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
  • پودر دارچین، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز پخت

رشته پلو یکی از غذاهایی است که برای مهمانی رسمی می توان آن را در نظر گرفت و خیلی زود هم آماده می شود. مهم ترین بخش آماده کردن مرغ است. برای اینکه مرغ خوش طعم شود هرگز آن را آب پز نکنید.

برای تهیه رشته پلو ابتدا مرغ را با مقداری روغن، خوب سرخ کنید. بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً سرخ شد کمی آب به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا مرغ خوب بپزد. وقتی آب مرغ کم شد گوشت را از تابه درآورید و آن را به اندازه های دلخواه تان برش دهید. سپس گوشت را مجدداً به تابه برگردانده و زعفران و کره را به آن اضافه کنید تا بوی مرغ کاملاً گرفته شود و مزه کره و زعفران را کاملاً به خودش بگیرد. در مرحله آخر کمی پودر دارچین به مواد اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کنید. بهتر است گوشت مرغ خیلی خشک نباشد پس بهتر است تا زمانی که مرغ کمی آبدار است زیر تابه را خاموش کنید.

برنجی که از قبل خیس کرده اید را در آب جوش بریزید. بعد از اینکه برنج چند قل زد رشته را داخل آن بریزید. بهتر است رشته پلویی را کمی خرد کنید. اگر برای اولین بارتان است که رشته پلو می پزید، می توانید برنج و رشته را جداگانه بجوشانید. بعد از آبکش کردن برنج، رشته را لا به لای برنج ریخته و آن را دم کنید. دور تا دور برنج را نصف فنجان آب جوش بریزید تا برنج بهتر دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج آن را با کشمش تفت داده و مرغ تزئین کرده و سرو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت رشته پلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا