طرز پخت پیتزا ماکارونی

مواد لازم جهت پخت پیتزا ماکارونی:

  • ماکارونی: یک بسته
  • کره: یک قاشق چایخوری
  • آرد: 2 قاشق چایخوری
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • پنیر موزارلا: 750 گرم
  • سس کچاپ: یک چهارم پیمانه
  • قارچ خرد شده: یک پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز رنگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز پخت

برای تهیه پیتزا ماکارونی، ابتدا فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید، بعد در قابلمه ای بزرگ آب را جوش بیاورید و ماکارونی ها را طبق دستور روی بسته بپزید تا نرم شوند، بعد آبکش کنید.

در قابلمه دیگری کره را آب کنید و بعد آرد را اضافه کرده و تفت دهید. سپس شیر را به آنها افزوده و بگذارید با شعله کم جوش بیاید. در مرحله بعد، نیمی از پنیر موزارلا را که رنده کرده اید به آنها اضافه کرده تا آب شود و کمی نمک و فلفل هم برای طعم دار شدن سس تان بپاشید.

در سینی مخصوص فر که با کره کف آن را چرب کرده اید، ماکارونی های پخته شده را بریزید و به صورت سطح صافی در بیاورید و بعد سس را روی آن ریخته، سس کچاپ، قارچ و فلفل دلمه ای (که به صورت باریک بریده اید) را روی آن بریزید و در آخر مابقی پنیر موزارلا را روی مواد پیتزای ماکارونی خود ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند. بعد از این زمان بگذارید کمی سرد شود و در آخر آن را به صورتی که دوست دارید ببرید و سرو کنید.

برای پیتزا ماکارونی بهتر و مناسب تر است تا از ماکارونی هایی به شکل لوله ای باریک و کوچک و یا به شکل گوش ماهی و صدف استفاده کنید، اما اگر تمایل دارید تا از ماکارونی های باریک و بلند آن را درست کنید، حتماً ماکارونی ها را به قطعات کوچک تکه کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پیتزا ماکارونی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا