طرز پخت مجبوس

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت مجبوس:

  • سینه یا ران مرغ: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • هل ساییده شده: ۴ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
  • روغن: به میزان لازم
  • میخک: ۳ عدد کامل
  • چوب دارچین: ۱ عدد متوسط
  • زیره سبز: یک قاشق چایخوری
  • تخم رازیانه: نصف قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: نوک قاشق چایخوری

طرز پخت

برای تهیه غذای عربی مجبوس، ابتدا تکه های مرغ را با کمی روغن در حرارت متوسط خوب سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف گوشت به رنگ طلایی درآمد دو عدد میخک، چوب دارچین، پیاز خرد شده، فلفل سیاه و هل را به آن اضافه کنید. مجدداً تکه های مرغ را با زیره، نمک، فلفل و زردچوبه تفت داده و در آخر مقداری آب به داخل قابلمه بریزید. مقدار آب را کمی بیشتر از حد معمول بریزید، چون با آب باقی مانده باید برنج را بپزید.

بعد از اینکه آب یکبار جوشید، گوجه های رنده شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید که گوشت خوب مغز پخت شود. بعد از اینکه تکه های مرغ خوب پخت، آن را از داخل قابلمه درآورده و به کناری بگذارید.

در مرحله بعد تخم گشنیز را به همراه رازیانه و یک عدد میخک باقی مانده درون آسیاب ریخته و به صورت پودر درآورید. حالا نوبت پخت برنج است. برنج را با آب مرغ بپزید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید تکه های مرغ را به همراه یک قاشق از ادویه های باقی مانده لابلای برنج ریخته و دَم کنید. بعد از نیم ساعت برنج آماده سرو است.

تبلیغات

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت مجبوس»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا