طرز پخت کبه

مواد لازم جهت پخت کبه:

  • برنج: 2 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 400 گرم
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل قرمز، نمک، رب گوجه فرنگی و زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • آرد برنج و آرد سوخاری: به میزان لازم
  • سیب زمینی کوچک: یک عدد

طرز پخت

برای تهیه کبه، ابتدا برنج و سیب زمینی را به صورت جداگانه بپزید. بعد از اینکه برنج و سیب زمینی پخت هر دوی این ترکیب را با یکدیگر چرخ کنید. یک قاشق آرد برنج به این ترکیب اضافه کنید و آن را به کناری بگذارید.

حالا برای درست کردن مایه داخلی کبه، پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت داده و گوشت را اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت پخت، قارچ و در نهایت زرشک، ادویه (فلفل قرمز، نمک و زردچوبه) و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

از ترکیب برنج و سیب زمینی مقداری بردارید و وسط دست تان آن را باز کنید. برای اینکه خمیر به دست تان نچسبد بهتر است کف دست تان کمی آرد بپاشید. از مایه میانی کبه مقداری برداشته و در داخل ترکیب برنج و سیب زمینی بریزید. در مرحله آخر کبه را داخل آرد سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کبه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا