طرز پخت خورشت کنگر

مواد لازم جهت پخت خورشت کنگر برای 4 نفر:

  • نعناع و جعفری ساطوری شده: هر کدام 150 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • گوشت گوساله یا گوسفند: 300 گرم
  • کنگر پاک شده: 350 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه خورشت کنگر، ابتدا پیازها را خرد کنید. سپس آن را همراه گوشت و روغن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و ادویه به دلخواه اضافه کنید. بعد از اینکه تفت دادید و گوشت سرخ شد، یک تا یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

کنگرها را مثل کرفس یا هر شکلی که دوست دارید، خرد کنید و جداگانه تفت دهید. آن را به خورشت اضافه کرده و زمانی که گوشت پخت، به آن کمی آبلیموی تازه اضافه کنید. حدود 20 دقیقه مانده به سرو کردن خورشت، سبزی ها را اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد.

جالب است، بدانید…

کنگر یکی از سبزی های سرشار از ویتامین ث (C) است. بنابراین به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها کمک می کند. در افراد مبتلا به حساسیت فصلی، مصرف کنگر به کنترل عوارض کمک می کند.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت خورشت کنگر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا