طرز تهیه پاستیل خانگی

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه پاستیل:

  • پکتین: 10 گرم
  • پودر تارتار: 10 گرم
  • گلوکز مایع: 100 گرم
  • شکر: 450 گرم
  • آب: 500 میلی لیتر
  • اسانس دلخواه و رنگ مجاز: به میزان لازم

طرز تهیه
برای تهیه پاستیل، ابتدا پکتین را همراه 450 گرم شکر کاملاً مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً شکر در آن حل شود. سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود.

نکته: برای تعیین غلظت می توانید مقداری از مواد را در یک ظرف بریزید. اگر مواد سریعاً خود را بست یعنی غلیظ شده است.

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم. سپس در سینی تقریباً گودی که سطح آن را با شکر نم دار (مخلوط شکر با کمی آب) پوشانده ایم، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم. بعد در فریزر قرار داده و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم. سپس نیم ساعت صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.

تبلیغات
دریافت اپلیکیشن آپرا

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز تهیه پاستیل خانگی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا