طرز تهیه مربای برگه زردآلو

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه مربای برگه زردآلو برای ۴ شیشه ۳۰۰ گرمی:

  • برگه زردآلو: ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو: ۳ عدد لیمو
  • شکر: ۱.۵ کیلوگرم

طرز تهیه

برای تهیه مربای برگه زردآلو، برگه های زردآلو را در یک قابلمه بزرگ بریزید و یک و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید. ۲۴ ساعت بگذارید تا خیس بخورد.

بعد از ۲۴ ساعت روی حرارت بگذارید، آبلیموها را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد.

از روی حرارت بردارید، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. دوباره روی حرارت بگذارید؛ برای ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید، طوری که در تمام مدت قل بخورد.

تبلیغات

بعد از خنک شدن، مرباها را در شیشه بریزید.

ارزش غذایی مربای برگه زردآلو

  • ۴۹ کیلو کالری
  • ۰ گرم چربی
  • ۱۲ گرم کربوهیدرات
  • ۱۲ گرم قند
  • ۰ گرم فیبر
  • ۰ گرم پروتئین
  • ۰ گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه مربای برگه زردآلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا