آشنایی با سرویس CloudFlare برای افزایش سرعت و امنیت وب سایت

  • از چه روش هایی برای افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب سایت خود در مرورگر بازدیدکنندگان سایت استفاده می کنید؟
  • برای افزایش امنیت وب سایت و جلوگیری از هک شدن آن چه راهکارهایی را پیدا کرده اید و از چه ابزارهایی استفاده می کنید؟

CloudFlare (کلود فلر) به شما کمک می کند تا بهینه سازی وب سایت برای افزایش سرعت، محافظت از وب سایت در برابر اسپمرها، هکرها و…، آمارگیری از تعداد بازدید کاربران و روبات ها، فعالسازی سرویس های جانبی افزایش سرعت، کاهش فشار روی سرور سایت، CDN و خدمات دیگری را به صورت کاملاً خودکار و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و… انجام دهید.

در ادامه شما می توانید اطلاعات بیشتری در مورد سرویس ها و امکاناتی که CloudFlare برای وب سایت شما می‌تواند فراهم کند و طرز کار آن آشنا شوید. شاید بد نباشد در همین ابتدای کار بدانید که CloudFlare برای افزایش سرعت و امنیت وب سایت، هم خدمات رایگان دارد و هم خدمات تجاری و پولی.

CloudFlare چیست؟
همه چیز از سال 2004 شروع شد. از همان زمانی که Matthew Prince و Lee Holloway درباره این موضوع فکر می کردند که ایمیل های اسپم از کجا می آیند؟ همین فکر با ایده پردازی های بیشتر به همراه Michelle Zatlyn باعث شد که پروژه Honey Pot که در اصل برای شناسایی و ایجاد پایگاه داده هایی از اسپم ها است، راه اندازی شد و در نهایت در سال 2009 این سه نفر با دیدن این موضوع که هزاران نفر از 185 کشور دنیا در پروژه آنها عضو شده اند و آنها نیز در مورد جدیدترین اسپم ها اطلاع رسانی می کنند، تصمیم گرفتند که سرویس CloudFlare را راه اندازی کنند.

در اصل CloudFlare سرویسی است که شما با در اختیار گذاشتن دامین (Domain) یا همان آدرس اینترنتی وب سایت خود، به آن این اجازه را می دهید در زمانی که بازدیدکنندگان، صفحات و محتوای وب سایت شما را درخواست می کنند این اطلاعات از سرورهای قدرتمند آن بگذرد و وظیفه شناسایی بازدیدکنندگان و همچنین تغییرات روی محتوای سایت شما را بر عهده بگیرد. شما می توانید با انجام چند مرحله ساده این عمل را انجام داده و با خیال راحت از امنیت وب سایت خود مطمئن شوید و همچنین بازدیدکنندگان وب سایت نیز از اینکه صفحات سایت برای آنها خیلی سریع تر به نمایش در می آید، رضایت بیشتری از وب سایت شما و استفاده از آن پیدا می کنند.

با استفاده از این سرویس می توانید از آمارگیری دقیق نیز بهره ببرید. دلیل دقیق بودن آمارهای گزارش داده شده از بازدیدهای وب سایت، این است که آمارگیر CloudFlare با استفاده از اضافه کردن یک کد خاص به صفحات سایت (مانند Google Analytics) کار نمی کند که در صورت اجرا نشدن کد، بازدیدهای کاربران نیز شمرده نشود. بلکه به صورت کاملاً حرفه ای و بدون کُند کردن درخواست های بازدیدکنندگان برای نمایش وب سایت شما، تک تک درخواست ها از سرور سایت را شمارش می کند و مهم نیست که آن درخواست دیدن یک صفحه باشد و یا مثلاً دانلود یک فایل و….

چگونه با CloudFlare سرعت سایت افزایش پیدا می کند؟
در جواب به این سوال که چگونه CloudFlare می تواند سرعت بارگذاری وب سایت را افزایش دهد، باید بگوییم که این سرویس در سراسر جهان، چندین سرور قدرتمند دارد که در حقیقت از آنها به عنوان CDN که در مطلب اختصاصی CDN چیست؟ بطور کامل با آن آشنا شدیم، استفاده می کند. تمامی فایل های ثابت (مثل CSS – JS و…) در اولین درخواست یا بازدید از صفحات وب سایت شما در سرورهای این سرویس، ذخیره می شود و هر بازدیدکننده در هنگام بازدید از وب سایت، به جای سرور اصلی یا هاست (Host) شما از نزدیک ترین سرور CloudFlare این فایل ها را دریافت می کند و این امر باعث افزایش چشمگیری در سرعت بارگذاری صفحات وب سایت در مرورگر کاربران می شود. توجه داشته باشید این امر باعث کاهش ترافیک و بار روی سرورهای اصلی وب سایت شما نیز شده که می تواند تا 60 درصد در حالت معمول پهنای باند مصرفی وب سایت را کاهش دهد. به این دلیل که تنها هر چند ساعت یک بار، یک فایل از سرور شما خوانده شده و روی سرورهای CloudFlare ذخیره سازی می شود و همه بازدیدکنندگان سایت شما، دیگر از سرورهای CloudFlare این فایل ها را روی سیستم خود دریافت می کنند.

در کنار قابلیت CDN، این سرویس می تواند با ایجاد تغییرات روی محتوای صفحات وب سایت نیز به صورت خودکار باعث افزایش سرعت سایت شود که در ادامه با چند روش آن، آشنا می شویم:

  • ابزار Auto Minify: با استفاده از این ابزار، کدهای HTML وب سایت بهینه سازی می شوند و قسمت های اضافی از آنها در هنگام ارسال به بازدیدکنندگان حذف می گردد که این کاهش حجم باعث سریع تر دیده شدن وب سایت در مرورگر بازدیدکنندگان خواهد شد. همچنین تمامی فایل های CSS و JS که شما در صفحات وب سایت خود از آنها استفاده کرده اید نیز به همین صورت بهینه سازی شده و با یکدیگر ادغام می شوند تا در بهترین حالت ممکن به دست بازدیدکنندگان برسند و به سرعت، عملیات بارگذاری صفحات وب سایت شما به اتمام برسد.
  • ابزار Rocket Loader: این ابزار نیز تمامی اسکریپت های داخلی و خارجی به کار رفته در صفحات وب سایت را به صورت خودکار بهینه سازی می کند و با این کار تمامی اسکریپت های به کار رفته به صورت همزمان بارگذاری شده و به سرعت در مرورگر بازدیدکنندگان سایت اجرا می شوند.
  • ابزار Website Preloader: در اولین بازدید یک کاربر از صفحات وب سایت، اگر فایل های پُر کاربرد روی سیستم کاربر ذخیره سازی شود، فکر می کنید مرور و حرکت بین صفحات سایت سرعت می گیرد؟ بله؛ و این ابزار با استفاده از این ویژگی می تواند سرعت وب سایت را تا درصد بالایی افزایش دهد. تنها توجه داشته باشید برای استفاده از این ابزار باید از حساب های Pro (پولی) سرویس CloudFlare استفاده کنید.
  • سازگاری با دیگر DNSها: همانطور که در ادامه بیان خواهد شد، این سرویس همانند یک DNS می تواند سرعت وب سایت را افزایش دهد اما اگر از سرویس دهنده DNS دیگری استفاده می کنید در کنار آن می توانید از این سرویس نیز استفاده نمایید. این به معنای سازگاری کامل CloudFlare با دیگر سرویس دهنده های DNS است.
  • Appهای موجود در CloudFlare: یکی از ابزارهای دیگری که این سرویس در اختیار ما می گذارد استفاده از سایر سرویس های محبوب در وب سایت خود است. در Appهای موجود، بسیاری از سرویس هایی که موجب بهینه سازی سرعت سایت شما می شوند نیز وجود دارد.
  • فشرده سازی اطلاعات با GZIP: در هنگام استفاده از این سرویس می توانید تمامی محتوایی که بین سرور وب سایت شما و مرورگر بازدیدکنندگان انتقال پیدا می کند را ابتدا فشرده سازی کنید و سپس ارسال نمایید و در مرورگر کاربر این اطلاعات فشرده سازی شده دوباره به حالت اولیه خود تبدیل می شوند. این امر باعث کاهش حجم اطلاعات دریافتی مورد نیاز بازدیدکنندگان می گردد که در سریع تر نمایش دادن صفحات وب سایت تاثیر زیادی دارد.
  • بهینه سازی Cache header: این امکان نیز باعث می شود که تمامی فایل ها و اطلاعاتی که ثابت هستند در سیستم بازدیدکنندگان به صورت موقتی ذخیره سازی شوند و این امر باعث به حداقل رسیدن درخواست های تکراری از سرورها و افزایش سرعت نمایش صفحات وب سایت می شود و دیگر نیازی نیست برای بارگذاری صفحه جدیدی از وب سایت شما همان فایل های قبلی دوباره از طریق مرورگر بازدیدکنندگان از سرورها دریافت شوند.
  • و…

توجه داشته باشید که برای استفاده از ابزارها و امکاناتی که در بالا ذکر شد شما نیاز به هیچگونه تنظیم و یا درج کد در صفحات وب سایت خود ندارید و اگر دوست داشته باشید، این سرویس به صورت خودکار اینکارها را برای شما انجام می دهد. نکته جالب توجه این سرویس افزایش ابزارها و امکانات آن به صورت دوره ای است، پس در آینده نزدیک شاهد استفاده از روش های دیگری نیز در این سرویس برای افزایش سرعت سایت خود خواهیم بود. با این حال توجه داشته باشید که استفاده از همه این ابزارها به صورت همزمان روی یک وب سایت، ممکن است نتیجه خوبی نداشته باشد.

چگونه با CloudFlare امنیت سایت افزایش پیدا می کند؟
سوال دیگری که شاید برای شما پیش بیاید این است که این سرویس با استفاده از چه روش ها و تکنیک هایی می تواند امنیت وب سایت ما را افزایش دهد؟ در جواب به این سوال باید بگوییم که CloudFlare با استفاده از هر حمله و تهدیدی که برای یکی از وب سایت های استفاده کننده از خدمات خود اتفاق می افتد، تمامی وب سایت ها و دامنه هایی که از سرویس های آن استفاده می کنند را در برابر آن حمله مقاوم می کند و با توجه به تعداد سایت های زیادی که برای امن کردن خود از CloudFlare استفاده می کنند می توانیم بگوییم دیگر وب سایت ما در مقابل هر نوع حمله ای مقاوم می شود. اما روش ها و امکانات دیگری که این سرویس برای سایت ما از لحاظ امنیتی می تواند فراهم کند در ادامه بیان می شود:

  • نظارت بر Browser integrity: در صورتی که از سرویس CloudFlare استفاده کنید، هر درخواستی که از سرور وب سایت شما انجام شود ابتدا با استفاده از HTTP headers ارسالی آنالیز می گردد و اگر یک تهدید شناخته شود سریعاً دسترسی آن به سرورها و محتوای سایت شما قطع می شود. با استفاده از این روش تمامی روبات ها و اسکریپت های مخربی که بخواهند از قوانین امنیتی پای خود را فراتر بگذارند به راحتی شناخته شده و در همان ابتدای کار خود متوقف می شوند.
  • استفاده از سوابق بازدیدکننده: یکی دیگر از روش هایی که برای جلوگیری از دسترسی کاربران و روبات هایی که ممکن است برای وب سایت شما تهدید ایجاد کنند و عملیات مخربی را در آن انجام دهند، استفاده از سوابق آن کاربر است. در این صورت مثلاً اگر آن کاربر در گذشته سابقه ارسال پیام های اسپم را داشته باشد و یا اینکه فعالیت های مضری مانند استفاده از روش های Exploit و دیگر روش های هک کردن سایت ها استفاده کرده باشد به راحتی تشخیص داده شده و دسترسی آن به محتوای وب سایت شما قطع می شود.
  • مخفی کردن اطلاعات از کاربران بد: یکی دیگر از امکاناتی که در اختیار ما با استفاده از این سرویس قرار می گیرد امکان نمایش ندادن بعضی از قسمت ها و محتویات وب سایت خود برای کاربران بد و هکر است. مثلاً اگر یک فرم ورود و یا ثبت نام در صفحه های سایت خود دارید و از امن بودن آن به صورت کامل اطمینان ندارید، کافی است با استفاده از تگ های مربوطه، این قسمت ها را به بازدیدکنندگانی که مشکوک به هکر بودن و انجام دادن فعالیت های مخرب هستند، نمایش ندهید.
  • استفاده خودکار از صفحات من یک انسان هستم!: ممکن است نگران شوید که کاربران معمولی نیز که قصد ورود به وب سایت شما را دارند در صورت استفاده از IP اشتراکی و یا دیگر روش ها، به عنوان یک روبات و برنامه مخرب شناخته شوند و نتوانند به سایت شما دسترسی داشته باشند. درباره این نگرانی شما باید بگوییم که CloudFlare در هنگام برخورد با اینگونه موارد صفحه ای را نمایش می دهد که کاربر مربوطه با وارد کردن کد کپچا (CAPTCHA) نمایش داده شده، می تواند اعلام کند که یک انسان است و قصد انجام فعالیت های مخرب را در وب سایت ندارد. لازم به ذکر است صفحه مربوطه کاملاً قابل سفارشی سازی است و شما می توانید محتوای نمایش داده شده در آن را به سلیقه خود نوشته و اعمال کنید.
  • شناسایی بازدیدکنندگان مورد حمله قرار گرفته: اما در بعضی از اوقات (مثلاً) سیستم یکی از بازدیدکنندگان سایت شما با رفتن به سایت دیگری ویروسی شده است و ممکن است با استفاده از سایت شما و ارسال و دریافت اطلاعات در سایت تاثیر مخربی را روی وب سایت تان بگذارد و یا اینکه برای دیگر بازدیدکنندگان و کاربران سایت مضر باشد. در این صورت نیز جالب است بدانید CloudFlare در صورت نیاز شما می تواند دسترسی این گونه بازدیدکنندگان را نیز به سایت محدود کند.
  • مسدود کردن دسترسی از طریق IP یا کشور: شما می توانید به راحتی دسترسی هر IP یا بازه ای از IPها را به وب سایت خود مسدود کنید و با این کار از دست سرورها و افراد مخرب برای همیشه راحت شوید. همچنین می توانید مثلاً با وارد کردن کلمه Iran و تایید کردن این کشور تمامی کاربرانی که از این کشور درخواست دسترسی به وب سایت شما را دارند تایید کنید و یا با انتخاب گزینه مسدود کردن، دسترسی تمام افراد ساکن در یک کشور خاص را از سایت خود محدود کنید.
  • دیواره آتش آنلاین (WAF): برای استفاده از این دیوار آتش نیاز به نصب هیچگونه سخت افزار و یا نرم افزار خاصی روی سرور سایت شما نیست و تنها با فعال کردن آن، وب سایت شما از تمامی تهدیدها و هکرهایی که می خواهند از روش های مختلف مانند XXS JavaScript – SQL injection و یا دیگر روش های معمول برای نفوذ به وب سایت شما و انجام کارهای مخرب استفاده کنند به صورت بلادرنگ در امان باشید. البته استفاده از این دیواره آتش به صورت کامل تنها برای کاربران Pro این سرویس امکان پذیر است و در هنگام استفاده از حساب های معمولی (رایگان) در این سرویس تنها بخشی از این امکانات دیواره آتش در دسترس ما است.
  • محافظت از پهنای باند وب سایت با Hotlinking protection: اگر دوست دارید دیگر وبمسترها و وب سایت های اینترنتی نتوانند با نشان دادن تصویرها و سایر فایل های موجود در سرور سایت شما، پهنای باندتان را مصرف کنند، می توانید از این امکان برای جلوگیری از نمایش فایل های موجود در وب سایت خود در دیگر سایت ها استفاده کنید. لازم به ذکر است این امکان با استفاده از آنالیز ارجاع دهنده مربوطه به هر درخواست این کار را انجام می دهد.
  • استفاده از SSL تنها با یک کلیک: CloudFlare به شما این امکان را می دهد که در هر کجای وب سایت خود که نیاز به رد و بدل شدن اطلاعات مهم و خصوصی بین وب سایت و بازدیدکنندگان وجود دارد از گواهینامه SSL و کدگذاری های بسیار پیشرفته امنیتی استفاده کنید. در حال حاضر استفاده از این قابلیت برای دامنه های ir امکان پذیر نیست.
  • و…

همانطور که می بینید شما با استفاده از این سرویس بدون داشتن اطلاعات خاصی در این باره می توانید وب سایت خود را از لحاظ امنیتی بیمه کنید و جالب اینجا است که اکثر امکانات توضیح داده شده در بالا تنها با ثبت سایت شما در این سرویس فعال می شوند و برای استفاده از آنها نیاز به هیچگونه تنظیم اضافی وجود ندارد.

سایر امکانات سرویس CloudFlare برای سایت شما

آشنایی با ابزار آمارگیر CloudFlare
همانطور که در معرفی CloudFlare و طرز کار آن گفتیم در حقیقت این سرویس بین وب سایت شما و هر بازدیدکننده یا روباتی قرار می گیرد که می خواهد صفحات سایت را مشاهده کند. پس به راحتی می تواند دقیق ترین آمار را به شما درباره تعداد بازدیدهای سایت از طریق این افراد یا سیستم ها بدهد.

شما در ابزار آمارگیر این سرویس علاوه بر تعداد بازدیدهای انجام شده توسط بازدیدکنندگان خود می توانید تعداد بازدیدهای روبات های موتورهای جستجوگر و دیگر سیستم ها را به خوبی مشاهده کنید و با آنالیز اطلاعاتی که در اختیار شما قرار داده می شود می توانید متوجه شوید که هر موتور جستجوگر مانند بینگ، گوگل و یاهو چه مقدار به وب سایت شما و محتوای موجود در صفحات آن اهمیت می دهند و روزانه چند بار و به چه تعداد، صفحات وب سایت شما را بازرسی می کنند. همچنین شما در این ابزار می توانید تعداد بازدیدهای مضر و حملاتی را که به سایت شما انجام شده و یا روباتی قصد انجام آن را داشته است را نیز ببینید و اطلاعاتی مانند اینکه این حملات از چه کشورهایی بوده اند و از طریق چه IP صورت گرفته است و اینکه در حقیقت چه اتفاقی افتاده است که CloudFlare آن بازدید را در حملات و بازدیدهای مضر دسته بندی کرده است را مشاهده کنید.

آشنایی با Appهای موجود در CloudFlare
اما یکی دیگر از امکاناتی که CloudFlare در اختیار کاربران خود قرار می دهد این است که با استفاده از Appهای موجود و طراحی شده، می توانند از دیگر سرویس های اینترنتی به راحتی و تنها با یک کلیک در سایت خود استفاده کنند. مثلاً اگر می خواهید از آمارگیر گوگل نیز در سایت خود استفاده کنید نیاز به تغییر کدها در قالب سایت و اضافه کردن کد این سرویس به آن ندارید بلکه تنها کافی است که این App را در حساب کاربری خود در CloudFlare فعال کنید. با این کار آمارگیر گوگل به صورت خودکار روی تمامی صفحات سایت شما حتی صفحات 404 نصب می شود و از این به بعد می توانید آمار دقیقی را با استفاده از این سرویس در مورد ترافیک بازدیدکنندگان سایت خود بدست آورید.

چگونه از CloudFlare در سایت خود استفاده کنم؟
اگر تا به حال از این سرویس برای وب سایت خود استفاده نمی کردید، احتمالاً الان قصد دارید که از آن بهره ببرید! خبر خوشحال کننده این است که برای استفاده از این سرویس کافی است در CloudFlare عضو شوید و پس از چند مرحله کوتاه، تنظیمات DNS دامین وب سایت خود را تغییر دهید.

مراحل عضویت و ثبت سایت جدید در CloudFlare
برای استفاده از سرویس CloudFlare، نیاز است که ابتدا یک حساب کاربری در این سرویس ایجاد کنید. برای این کار به آدرس www.cloudflare.com مراجعه کنید و پس از کلیک روی دکمه Sign Up، آدرس ایمیل و یک رمز عبور برای دسترسی به حساب CloudFlare خود وارد نمایید و سپس با تیک زدن گزینه I agree تمامی قوانین مربوط به استفاده از سرویس این سایت را می پذیریم.

با کلیک روی دکمه سبز رنگ Create Account، عضویت انجام می شود و در صفحه بعد از شما می خواهد تا آدرس وب سایت خود را وارد نمایید. (به عنوان مثال reportday.ir)

پس از کلیک روی Scan DNS Records، این سرویس شروع به آنالیز وضعیت فعلی دامنه وارد شده توسط شما می‌کند و این عملیات حدود یک دقیقه زمان می برد. توجه داشته باشید سرویس CloudFlare در این مرحله آدرس مربوط به سرورهای اصلی وب سایت شما را جمع آوری می کند تا پس از اتصال به سایت شما بتواند با آنها در ارتباط باشد.

بعد از آنالیز، روی Continue کلیک کنید تا لیستی از زیر دامنه ها، CNAME و MX فعلی تنظیم شده روی وب سایت نمایش داده شود.

توجه داشته باشید برای هر یک از آدرس ها در جلوی آنها در ستون Status، لوگو CloudFlare نمایش داده شده است که ترافیک تبادلی آنها توسط این سرویس کنترل شود یا خیر؟ با توجه به ساختار و نیازهای وب سایت خود با کلیک روی لوگوی CloudFlare مربوط به هر یک از آدرس ها می توانید سرویس CloudFlare را در آنها فعال یا غیر فعال کنید. همچنین در صورتی که زیر دامنه ای از وب سایت شما به صورت خودکار شناسایی نشده بود می‌توانید با استفاده از ابزار موجود در این صفحه آن را اضافه و سپس برای رفتن به مرحله بعد روی دکمه سبز رنگ Continue پایین صفحه کلیک کنید.

همانطور که در تصویر نیز مشاهده می کنید در این مرحله نوبت به آن رسیده است که نوع خدمات خود را انتخاب کنید. برای استفاده از خدمات رایگان کافی است در قسمت Select a Cloudflare Plan گزینه Free را انتخاب کنید.

با کلیک روی دکمه Continue به مرحله آخر یعنی تنظیم DNS دامنه های خود برای استفاده از این سرویس می رسیم. مقادیر انتساب یافته به دامین شما در این مرحله مانند تصویر نمایش داده می شود و نیاز است DNS دامین خود را به مقادیری که CloudFlare نمایش داده است تغییر دهید.

برای انجام این کار، یکی از ساده ترین روش ها که در اکثر هاست ها (Host) نیز قابل اجرا است استفاده از پنل یا ناحیه کاربری موجود در سایت هاستینگ شما می باشد. کافی است به سایت هاستینگ خود مراجعه کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد ناحیه کاربری شوید. سپس از قسمت دامنه ها به سراغ ویرایش اطلاعات دامنه بروید و مقادیر موجود در دو بخش نام سرور 1 و نام سرور 2 در بخش نام سرورها، دو آدرسی که CloudFlare در آخرین مرحله به ما داده است را جایگزین کرده و روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

پس از تغییر DNS، به مراحل CloudFlare برگشته و در مرحله آخر که آدرس DNS جدید به ما نمایش داده شده بود روی گزینه Continue کلیک کنید تا به پنل کاربری اصلی خود در این سرویس هدایت شوید. با انجام مراحل بالا شما با موفقیت توانسته اید که این سرویس را برای وب سایت خود فعال کنید و چون برای بروزرسانی Name Server دامنه معمولاً 24 تا 48 ساعت زمان نیاز است، بعد از این زمان مطمئن باشید که تمام ترافیک مربوط به آدرس دامنه شما از سرورهای قدرتمند و امن CloudFlare می گذرد.

نوار بالای تصویر فوق (آیکون های آبی رنگ) همان قابلیت های CloudFlare که به آنها اشاره کردیم، است و شما می توانید آنها را بسته به نوع وب سایت تان فعال یا غیر فعال نمایید.

دو نکته بسیار مهم:

  1. پس از فعال شدن CloudFlare، شما دیگر به آدرس های cpanel و webmail به صورت reportday.ir/cpanel دسترسی نخواهید داشت. بلکه باید آن را به صورت cpanel.reportday.ir و webmail.reportday.ir وارد نمایید.
  2. در صورتی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید، حتماً افزونه CloudFlare را نیز نصب فعال کنید. یکی از مهم ترین کارهای این افزونه عبارت است از: زمانی که شما از CloudFlare استفاده می کنید، به جای IP هر کاربر، IP کلود فلر نشان داده می شود، با نصب افزونه، IP هر کاربر، تبدیل شده و نمایش داده می شود.

اگر مالکیت وب سایت دیگری را نیز دارید و می خواهید آن نیز از این سرویس استفاده کند، نیاز به عضویت دوباره در CloudFlare ندارید. تنها کافی است پس از مراجعه به سایت CloudFlare با نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت اولین سایت خود در این سرویس انتخاب کرده اید از طریق بخش Login وارد محیط کاربری آن شوید. سپس در زبانه Websites که لیست وب سایت های شما که به این سرویس متصل شده اند را نمایش می دهد، آدرس سایت مربوطه را نوشته و روی گزینه Add Website کلیک کنید و چند مرحله کلی که در بالا بررسی کردیم را برای آن سایت ها نیز طی نمایید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله علمی و آموزشی «آشنایی با سرویس CloudFlare برای افزایش سرعت و امنیت وب سایت»، توسط واحد فنی و پشتیبانی پورتال یو سی (شما می توانید) نگارش شده است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا