طرز پخت ته چین مرغ

مواد لازم جهت پخت ته چین مرغ برای 3 نفر:

  • برنج آبکش شده: 400 گرم
  • مرغ آبپز: 200 گرم
  • ماست غلیظ: 200 گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار معمولی)
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • زعفران: 3 قاشق چایخوری
  • زرشک: 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، به مدت یک دقیقه خوب هم می زنیم. ماست را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و بعد از آن مقداری از زعفران و روغن مایع را می ریزیم. در آخر هم برنج آبکش شده را به مواد اضافه می کنیم.

در ظرفی که قرار است ته چین را بپزیم، روغن مایع و بعد زعفران می ریزیم و نصف مواد برنج مخلوط شده را درون ظرف ریخته و مرغ پخته شده را روی مواد پخش می کنیم. کمی زرشک روی برنج می پاشیم و در آخر هم باقیمانده برنج را روی زرشک می ریزیم؛ سپس برنج را دَم می گذاریم.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت ته چین مرغ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا