خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت کلم پلو با گوشت
راهنما و نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام و خدمات در ایران

طرز پخت کلم پلو با گوشت

مواد لازم جهت پخت کلم پلو با گوشت برای ۵ نفر:

  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • برنج: ۵ پیمانه
  • کلم برگ خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق چایخوری
  • گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۳ عدد

طرز پخت
کلم ها را شسته و در آب می پزیم تا کمی نرم شوند. سپس در کمی روغن سرخ می کنیم. بعد آنها را در ظرف ریخته و رویشان را دارچین می پاشیم.

سپس دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد، کلم را اضافه کرده و با پیاز مخلوط می کنیم.

گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز می دهیم و به صورت کوفته های ریز در می آوریم و در حرارت کم در ظرفی جدا سرخ می کنیم.

برنج را آبکش می کنیم. ته قابلمه را روغن می ریزیم و بعد روی آن نان می گذاریم. یک کفگیر برنج و بعد مخلوط پیاز داغ و کلم و کوفته ریزه را روی برنج می ریزیم و همین طور این کار را تا آخر ادامه می دهیم. برنج و مواد مخلوطی که تمام شد، گلاب و زعفران را هم با هم مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم. آب و روغن هم به آن اضافه کرده و برنج را دم می کنیم. بعد از یک ساعت غذا آماده است.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت کلم پلو با گوشت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت ۱۳۹۲ با شابک ۴-۱۰۴-۲۸۹-۶۰۰-۹۷۸ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

راهنما و نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام و خدمات در ایران

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*