طرز پخت خورشت کلم بروکلی
مواد لازم جهت پخت خورشت کلم بروکلی:
- کلم بروکلی: 250 گرم
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد
- سیر خرد شده: 2 حبه
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 80 گرم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز پخت
کلم بروکلی را به شکل گل های کوچک خرد کرده و می گذاریم به مدت 10 دقیقه با آب و نمک بپزد. بعد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
روغن را در قابلمه ریخته، پیاز و سیر را تفت می دهیم و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. بعد از تفت گوشت، زردچوبه، فلفل و نمک را در قابلمه می ریزیم. رب گوجه فرنگی را به خاطر اینکه رنگ بیندازد، آخر سر به مواد اضافه می کنیم و با مواد تفت می دهیم.
در نهایت یک لیوان آب را همراه با کلم بروکلی، به مواد قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت کلم بروکلی به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت خورشت کلم بروکلی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]