طرز پخت والک پلو
مواد لازم جهت پخت والک پلو برای 4 نفر:
- والک: 400 گرم
- ماهیچه گوسفند: 400 گرم
- برنج: 4 پیمانه
- پیاز: یک عدد بزرگ
- روغن و نمک: به میزان لازم
طرز پخت
برای پخت والک پلو ابتدا برنج را خیس کنید. ماهیچه را با پیاز و کمی نمک بپزید. والک ها را تمیز کرده و بعد از اینکه آب آنها رفت، به کمک قیچی یا چاقوی تیز، خرد کنید. والک خام را به برنج اضافه کرده و به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. زیر شعله را روشن کرده و تا زمان مناسب برای دم کردن برنج، صبر کنید. کمی روغن به برنج اضافه کرده و بگذارید دم بکشد. سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با گوشت گوسفند روی برنج را تزئین کنید.
دو نکته مهم:
- والک یکی از سبزی های کاهش دهنده فشار خون است. این سبزی فقط در فروردین ماه روییده و بعد از آن فصلش تمام می شود.
- والک سبزی خوشبویی نیست. بنابراین برای اینکه عطر این غذا مناسب شود، می توانید به غذا سیر تازه اضافه کنید.
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت والک پلو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.