طرز تهیه خمیر پیراشکی

مواد لازم جهت تهیه خمیر پیراشکی:

  • آرد: 2 پیمانه
  • آب: یک سوم پیمانه
  • روغن: یک چهارم پیمانه
  • خمیر مایه فوری: 2 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک و شکر: هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه
برای تهیه خمیر پیراشکی، آب را روی گاز گرم کنید تا دمای متوسطی داشته باشد و به اصطلاح ولرم شود. بعد با شکر مخلوط و پودر خمیر مایه را هم اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. در ادامه در کاسه دیگری تخم مرغ را شکسته و با روغن مخلوط کرده و مواد را با همزن بزنید.

بعد از 10 دقیقه خمیر مایه بدست آمده و پف می کند، آن را به کاسه حاوی تخم مرغ و روغن اضافه کنید و هم بزنید. آرد و نمک را هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و در همین حین با قاشقی مواد را هم بزنید. وقتی مخلوط خود را جمع کرد، دیگر از افزودن آرد خودداری کنید، حتی اگر همه آرد را اضافه نکرده باشید.

خمیر را آنقدر با دست ورز دهید تا اینکه بدست نچسبد، برای اینکار می توانید کمی آرد روی خمیر بپاشید. کف کاسه ای را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن گذاشته و با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانید تا یکی دو ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

در آخر کف تخته ای را کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید و خمیر را به اندازه و شکل دلخواه ببرید تا خمیر پیراشکی شما آماده شود.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز تهیه خمیر پیراشکی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا