طرز پخت ناگت مرغ

مواد لازم جهت پخت ناگت مرغ:

  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • سس خردل: یک چهارم پیمانه
  • سس مایونز کم چرب: یک سوم پیمانه
  • فیله مرغ: به تعداد دلخواه
  • لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
  • نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز پخت
برای تهیه ناگت مرغ ابتدا فر را با حرارت 120 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس فیله های مرغ را به تکه های کوچک و تقریباً باریک ببرید. در ظرفی پودر سوخاری را با پودر سیر و آویشن و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و فیله ها را با آنها آغشته کنید.

در ادامه در کاسه دیگری سس مایونز و سس خردل را با هم مخلوط کنید. لوبیا سبزها را در آب جوش بگذارید تا پخته شوند. از سوی دیگر سینی فر را کمی چرب کنید و فیله های مرغ را به مدت 10 دقیقه در آن قرار دهید تا پخته شوند.

بعد از این زمان آنها را همراه با لوبیا سبزهای پخته شده در ظرفی که می خواهید بگذارید. کاسه سس را هم کنار ظرف گذاشته و سرو کنید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت ناگت مرغ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا