هزینه‌های سفر به استانبول در نوروز 1402 – از حمل و نقل تا خوردنی‌ها

سفر کردن، بخشی از زندگی است. هر انسانی با سفر، کوله‌باری از تجربه و خاطره را به تجربیات و خاطرات زندگی خود اضافه می‌کند. به نظر می‌رسد سفر به استانبول، یکی از جذاب‌ترین سفرها برای همه باشد. سالانه گردشگران بسیاری به استانبول سفر می‌کنند که از این میان می‌توان به گردشگران ایرانی اشاره نمود. یکی از دغدغه‌های مهم تمامی گردشگران جهت سفر به این شهر ترکیه، بحث هزینه‌هاست. اطلاع از هزینه‌های سفر به استانبول، نه تنها فرد را آسوده خاطر می‌سازد؛ بلکه برنامه‌ مالی درستی را پیش روی او قرار می‌دهد. مثلاً یکی از این هزینه‌ها مربوط به رزرو هتل است. قیمت رزرو هتل در استانبول، بسته به هتلی که انتخاب می‌شود؛ متفاوت خواهد بود. همچنین مدت زمان اقامت نیز در این موضوع، تاثیرگذار می‌باشد. در ادامه قصد داریم تا بیشتر، راجع به هزینه‌های سفر به استانبول صحبت کنیم.

هزینه‌های سفر به استانبول که باید بدانید

بطورکلی هزینه‌های سفر به استانبول به چند دسته تقسیم می‌گردند. ما قصد داریم راجع به هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و خوردنی‌ها صحبت کنیم، چرا که می‌دانیم بیشترین دغدغه مسافران، حمل و نقل و خورد و خوراک است. هر چند مسائل دیگری در سفر وجود دارند؛ اما این دو جزو مهم‌ترین مسائل در سفر به شمار می‌آیند:

هزینه‌های قبل از سفر (هزینه‌های حمل و نقل):

سفر با هواپیما:

سفر به استانبول با هواپیما، لذت خاصی داشته و سریع‌تر، مسافران را به مقصد می‌رساند؛ اما از آنجا که هزینه سفر با هواپیما در مقایسه با سایر شیوه‌های سفر، بیشتر است، برخی از مسافران از سفر با آن اجتناب می‌کنند. غافل از اینکه با خرید بلیط‌های چارتری می‌توان هزینه بلیط را به شدت کاهش داد.

نوع پرواز:

همچنین با تغییر نوع پرواز می‌توان هزینه‌ها را تا حدودی مدیریت کرد. هزینه تهیه بلیط فرست کلاس به مراتب بیشتر از هزینه تهیه بلیط‌های ساده می‌باشد. با توجه به اینکه خدمات ویژه‌ای در پروازهای فرست کلاس ارائه می‌گردد؛ قیمت آن بیشتر از سایر پروازهاست. در پروازهای فرست کلاس، صندلی‌های جادار و راحتی در اختیار مسافران قرار گرفته و از مهمانان نیز پذیرایی‌های ویژه‌ صورت می‌گیرد.

نوع پرواز
نوع پرواز

مهمانان با نوشیدنی‌های گوارا و متنوع پذیرایی شده و می‌توانند از بهترین و با کیفیت‌ترین منوهای غذایی بهره‌مند شده و لذت و آسایش بیشتری را تجربه نمایند. همچنین خدماتی مانند استقبال از مسافران در فرودگاه صورت گرفته و سرگرمی‌های متفاوتی برای آن‌ها تدارک دیده می شود. مسافران فرست کلاس می‌توانند برای سوار شدن در اولویت قرار گیرند. آیا همه این‌ها برای بالا بودن هزینه بلیط پروازهای فرست کلاس، کافی نیست؟! بطورکلی هزینه خرید بلیط‌های لوکس رفت و برگشت استانبول، چیزی در حدود 80 میلیون تومان می‌باشد.

زمان سفر:

از نوع پرواز که بگذریم، باید بگوییم اگر زمان سفر را به خوبی انتخاب کرده و در فصل‌هایی مثل پاییز و زمستان سفر کنید؛ شانس بیشتری برای داشتن یک سفر هوایی ارزان خواهید داشت. هزینه خرید بلیط‌های متوسط برای رفت و برگشت به استانبول، در حدود 12 میلیون تومان در ازای هر شخص بوده و هزینه بلیط‌های اقتصادی نیز در ازای هر نفر، 7 میلیون تومان است.

هزینه سفر با قطار:

کسانی که خواهان مدیریت هزینه‌های سفر به استانبول هستند؛ می‌توانند گزینه بعدی یعنی سفر به استانبول با قطار را تجربه کنند. قطعاً این سفر، بیشتر طول کشیده و مسافران پیش از تهیه بلیط باید این موضوع را نزد خود سبک سنگین کنند. تقریباً شصت ساعت طول می‌کشد تا مسافران بخواهند از طریق مسیر ریلی به استانبول برسند. بنابراین اگر وقت و حوصله کافی را دارید؛ می توانید این شیوه را تست کنید.

با توجه به اینکه نوع کوپه‌ها متفاوت بوده و خدمات مختلفی نیز در قطارهای مسافربری عرضه می‌گردند؛ هزینه‌های سفر به استانبول با قطار، فرق خواهد کرد. هزینه سفر به استانبول از طریق قطار، چیزی در حدود 2 میلیون و 900 هزار تومان است.

سفر با قطار
سفر با قطار

هزینه سفر با اتوبوس:

مرز بازرگان، نقطه اتصال ایران به ترکیه است. شما می‌توانید با مراجعه به هر یک از شهرهای تهران و تبریز و با تهیه بلیط اتوبوس، به استانبول سفر کنید. در تهران وارد پایانه آزادی شده و از آنجا با پرداخت هزینه‌ای معادل با 1 میلیون و 400 هزار تومان به استانبول می‌روید.

هزینه سفر با اتومبیل شخصی:

اگر خواهان ایجاد تغییراتی اندک در هزینه‌های سفر به استانبول هستید و هدف‌تان، کاهش این هزینه‌هاست، می‌توانید گزینه دیگر را امتحان کنید. این گزینه به اتومبیل شخصی اشاره دارد. شاید به ظاهر هزینه سفر به استانبول توسط ماشین شخصی، کمتر به نظر برسد؛ اما با یک حساب سرانگشتی می‌توان فهمید که ماجرا آن‌طور که تصور می‌کنید نیست. هزینه سفر به استانبول با استفاده از این شیوه، چیزی در حدود 10 هزار لیر است. ضمناً این هزینه‌ها نیز باید پرداخت گردند:

هزینه ترجمه گواهینامه بین‌المللی 356 هزار تومان، هزینه کاپوتاژ 250 هزار تومان، هزینه دریافت پلاک ترانزیت 1 میلیون و 75 هزار تومان، هزینه دریافت علامت IR و CD مبلغ 13 هزار تومان، هزینه تایید سوابق گواهینامه، مدارک، ترانزیت و دفترچه مالکیت 50 هزار تومان، هزینه دفترچه مالکیت 337 هزار تومان، هزینه بنزین از ایران تا ترکیه و در ترکیه هر لیتر بنزین بین 7 تا 8 لیر.

هزینه سفر با اتومبیل شخصی
هزینه سفر با اتومبیل شخصی

هزینه‌های سفر به استانبول (بعد از سفر):

هزینه‌های رفت و آمد در شهر استانبول:

اگر می‌خواهید از جاذبه‌های بیشتری در استانبول دیدن کنید؛ می‌توانید با یک انتخاب درست، هزینه‌های مربوط به رفت و آمد را مدیریت کرده و در نهایت، پول خود را کمی بیشتر سیو کنید. تهیه استانبول کارت، باعث کاهش هزینه‌های رفت و آمد در استانبول شده و می‌توان از آن برای وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کرد. این کارت، قابل شارژ است و هزینه آن 50 لیر می‌باشد. در صورت عدم استفاده از این کارت، مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری بابت حمل و نقل عمومی خواهید بود. بنابراین اگر کمی بیشتر به فکر جیب خود باشید؛ حتماً استانبول کارت را تهیه کرده و از منافع حاصل از آن بهره‌مند خواهید شد.

اگر بخواهید با کشتی‌های تندرو در این شهر رفت و آمد کنید؛ باید 12 تا 30 لیر بپردازید. در صورت رفت و آمد با تاکسی، هزینه‌ای معادل با 8.5 لیر در ازای هر کیلومتر باید پرداخت شود. با تهیه بلیط مترو، هزینه شما 20 لیر در ازای هر شخص خواهد بود. همچنین تاکسی‌های شهری نیز 13 لیر در هر کیلومتر دریافت می‌کنند.

هزینه‌های مربوط به خورد و خوراک:

بخشی از هزینه‌های سفر به استانبول، به خورد و خوراک مربوط می‌گردند. اگر کمی دست و دلبازی به خرج داده و بخواهید در رستوران غذا بخورید، باید 150 لیر به ازای هر شخص بپردازید؛ البته اگر انتخاب شما، رستوران‌های لوکس باشد. در صورت صرف غذا در رستوران‌های معمولی می‌بایست 100 لیر هزینه کنید. رستوران‌های معمولی، دست کمی از رستوران‌های لوکس نداشته و غذاهای لذیذ و متنوعی را سرو می‌کنند. اگر انتخاب شما، رستوران‌های ارزان باشد، 50 لیر نیاز خواهید داشت. اگر کیفیت غذا چندان برای‌تان مهم نیست و بیشتر به هزینه فکر می‌کنید؛ این گزینه برای‌تان مناسب خواهد بود.

ناگفته نماند هزینه یک بطری آب معدنی در استانبول، 1.5 الی 2 لیتر است. سایر هزینه‌های مربوط به مواد غذایی نیز بدین شرح‌اند: نان 3.5 لیر، هر تخم مرغ 2.4 لیر، یک کیلو سینه مرغ 45 لیر و یک کیلو برنج نیز 15 لیر.

هزینه‌های مربوط به خورد و خوراک
هزینه‌های مربوط به خورد و خوراک

منابع

گزارش خبری – تبلیغاتی «هزینه‌های سفر به استانبول در نوروز 1402 – از حمل و نقل تا خوردنی‌ها» با سفارش خدمات مسافرت هوايی سفرهای كیش تدوین و نگارش شده است. مسئولیت کامل محتوای آن با سفارش دهنده می‌باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا