سوختگی پنجه سگ را چگونه درمان کنیم؟

در هوای گرم و سوزان تابستان، ممکن است بیرون بردن سگ باعث شود که کف پای او بسوزد چرا که گرمای تابستان، قیر و آسفالت های خیابان را به شدت گرم می کند و به همین دلیل است که باید در فصل گرم تابستان بیشتر مراقب سوختگی پنجه سگ تان باشید.

اگر سوال تان این است که چگونه باید این مراقبت انجام شود، در این مقاله شما می توانید با چند راهکار ساده آشنا شوید.

سگ را در ساعت هایی که هوا خنک تر است بیرون ببرید.

قطعاً اگر سگ تان را در ساعت های خنک تر بیرون ببرید هم شما و هم سگ تان راحت تر هستید. صبح زود یا آخر شب بهترین زمان برای بیرون بردن سگ است. یا اینکه با سگ تان در سایه قدم بزنید و از روی قیر حرکت نکنید.

همچنین می توانید زمان پیاده روی را کاهش دهید. شما می توانید چندین بار در روز به پیاده روی بروید اما مدت زمان پیاده روی را کاهش دهید. اگر سگ تان از کاهش فعالیت هایش ناراحت شد، حتماً میزان فعالیت هایتان را در خانه افزایش دهید و با او بازی کنید.

زمین را با دست تان لمس کنید.

اگر می خواهید بررسی کنید که زمین برای سگ تان دمای مناسبی دارد یا خیر، کافی است که خودتان زمین را با دست لمس کنید تا متوجه شوید که گرمای کف زمین سوزان است یا خیر. اگر دست تان سوخت، مطمئن باشید که پنجه سگ تان هم می سوزد. به یاد داشته باشید که پای سگ، برهنه و در تماس مستقیم با زمین است.

یکجا ثابت نمانید.

یکی دیگر از راهکارها برای پیشگیری از سوختگی پنجه سگ حرکت کردن است منظور از حرکت این است که در خارج از خانه سعی کنید در یکجا ثابت نمانید تا احتمال خطر سوختگی پای سگ تان کم شود.

از بالم محافظ استفاده کنید.

برای محافظت از پای سگ تان می توانید قبل و بعد از پیاده روی از بالم محافظ و آبرسان استفاده کنید؛ در مورد انتخاب بالم حتماً از دامپزشک یا متخصص کمک بگیرید. همچنین شما می توانید از کفش مخصوص سگ ها هم استفاده کنید. فراموش نکنید که بعد از استفاده از بالم، پای سگ را با آب خنک بشویید.

پنجه سگ من سوخته است، چه کار کنم؟

اگر با وجود کارهایی که انجام دادید، سگ در حین راه رفتن از حرکت باز ماند و شروع به لیس زدن پاهایش کرد یا پایش لنگ زد و یا احساس کردید که کف پای او آسیب دیده است، قطعاً پاهای او سوخته است.

در این صورت سگ را به جای خنکی ببرید و پایش را با آب خنک بشویید و کمی ماده آنتی باکتری ملایم به پوست او بزنید. دقت داشته باشید که اگر سوختگی شَدید است، حتماً هرچه زودتر به دامپزشک مراجعه کنید.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «سوختگی پنجه سگ را چگونه درمان کنیم؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا