اروپا فضاپیمای خودران برای مقابله با خطر برخورد سیارک ها با زمین می سازد

سازمان فضایی اروپا مشغول توسعه یک فضاپیمای خودران است تا در برابر خطر احتمالی برخورد سیارک ها با زمین مقابله کند.

به گزارش پورتال یو سی (شما می توانید)، این فضاپیما که در سال 2023 میلادی به آسمان پرتاب می شود Hera نام گرفته و قرار است سیارک Didymos با قطر 2550 فوت (780 متر) و قمر آن را بوسیله فناوری های بکار رفته در خودروهای خودران رصد کند.

اطلاعات حسگرها، دوربین ها و لیزرها به حرکت فضاپیما کمک می کند. پائولو مارتینو (Paolo Martino) یکی از مهندسان ارشد سیستم در ماموریت Hera می گوید: «اگر خودروهای خودران در زمین پیشرو هستند، هرا پیشتاز فضاپیماهای خودران به حساب می آید. این ماموریت طوری طراحی شده که بطور کامل از روی زمین عملیاتی می شود و فناوری جدید آن هنگامی بررسی می شود که ماموریت اصلی انجام شده باشد.»

آزمایش هرا بخشی از ماموریت وسیع ناسا برای منحرف کردن سیارک هایی است که در مسیر برخورد با زمین قرار دارند. طی این آزمایش فضاپیمایی در 2022 میلادی با سطح سیارک برخورد می کند تا استراتژی ناسا را آزمایش کند.

از سوی دیگر هرا دور سیارک و قمر آن مدار می زند و تاثیرات برخورد را بررسی می کند. سیستم مسیریابی خودران این فضاپیما به آن اجازه می دهد تا فاصله 200 متری سیارک نزدیک شود و تصاویری با وضوح بالا ثبت کند. طبق اطلاعات سازمان فضایی اروپا این فضاپیما مدلی هماهنگ از اطراف خود می سازد. کامپیوتر موجود در فضاپیما همراه یک پردازشگر تصویر، تصاویری از سیارک و قمر آن رصد می کنند.

منابع

خبر علمی «اروپا فضاپیمای خودران برای مقابله با خطر برخورد سیارک ها با زمین می سازد» توسط هیئت تحریریه خبر پورتال یو سی (شما می توانید) با استناد به Telegraph و مجله دانستنیها، ترجمه، تدوین و نگارش شده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا