نکاتی در مورد اقامت در سفرهای خارجی

سفر یکی از مباحثی است که باید به صورت دقیق و سنجیده با آن روبرو شد و در این میان سفرهای خارجی بطور معمول نسبت به سفرهای داخلی، از استرس، نگرانی و همچنین مشکلات بیشتری برخوردار است. بنابراین زمانی که از سفرهای خارجی و اقامت در کشوری دیگر سخن به میان می آید در برنامه ریزی آن نیاز به دقت و احتیاط بیشتری دیده می شود.

در این مقاله شما می توانید با مهم ترین نکاتی که باید در سفرهای خارج از خانه و کشور خود به آنها توجه داشته باشید، آشنا شوید.

1) به دفاتر معتبر مراجعه کنید.

نخست باید برای اقامت در محل مورد نظر اقدام نمایید که بسیار مهم و ضروری است. برای رزرو محلی برای اقامت همچون هتل، متل، هتل آپارتمان و… به دفاتر معتبر و مراکز مسئول مراجعه کرده و محلی برای اقامت خود رزرو کنید و فراموش نکنید پس از رزرو، برگه تایید رزرو را از دفتر مربوطه طلب نمایید. به یاد داشته باشید که از مراجعه به واسطه ها خودداری کنید.

2) قبل از رزرو از نرخ اطلاع داشته باشید.

یکی از نکات مهم و قابل توجه هتل ها این است که در ماه های مختلف سال بنا به وجود تعطیلات مهم و جشن ها و… تعرفه های قیمت متفاوت است که این مسئله در مناطق توریستی بسیار پُر رنگ تر دیده می شود. قابل توجه است که در برخی از زمان ها این قیمت ها تا 50 درصد نیز کاهش می یابند. پس به یاد داشته باشید که پیش از رزرو هتل از نرخ های آن برای زمان مورد نظر خود کسب اطلاع کنید.

3) از دفاتر توریستی فرودگاه کمک بگیرید.

یک نقشه از شهری که در آن اقامت خواهید کرد، تهیه کنید تا از موقعیت خود در هتل با دیگر مکان ها اطلاع کافی داشته باشید. در صورتی که هتل رزرو نکردید، دفاتر توریستی در فرودگاه ها نیز می توانند به شما کمک نمایند. با ارائه توان مالی خود برای رزرو یک هتل به یک متصدی دفتر توریستی، می توانید هتل خوب در مرکز شهر و یا در صورت لزوم در بخش توریستی شهر پیدا کنید تا بتوانید از پرداخت کرایه اضافی و یا تا حدی از هزینه های ناخواسته جلوگیری کنید.

4) این نکات را در مورد اقامت کودکان بدانید.

از نکاتی که هر فرد برای اقامت در هتل های بین المللی باید بداند این است که، به بچه های بیش از 12 سال، بزرگسال گفته می شود و دارای نشان اختصاری ADL هستند. به بچه هایی که بین 2 تا 6 سال سن دارند، کودک گفته می شود و از نشان اختصاری CHD برخوردار هستند. در هتل ها به این افراد تختی جداگانه اختصاص نمی یابد. به بچه هایی که بین 6 تا 12 سال سن دارند، نیز کودک گفته می شود و علامت CHD 6-12 نشان اختصاری آنها است. به این افراد در هتل ها و دیگر محل های اقامت توریستی تخت مسافرتی تعلق می گیرد. کودکان زیر دو سال نیز نوزاد نامیده می شوند و تختی به آنها تعلق نمی گیرد. نشان اختصاری INF این گروه را از دیگر بچه ها جدا می سازد.

5) حواستان به تغییر ساعت باشد.

در نظر داشته باشید که سفری به یک کشور خارجی دارید و هتل را نیز رزرو کرده اید. در زمان رسیدن به شهر مورد نظر نکته مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که شما به زمان محلی آن شهر، از هواپیما خارج می شوید و با توجه به تغییر ساعت در برخی از مسافرت های خارجی، تاریخ هم تغییر می کند پس فراموش نکنید که پس از اقامت در هتل به سرعت تاریخ ورود و تاریخ خروج از کشور مورد نظر را روی تقویم داخل اتاق علامت بزنید تا در انتهای سفر برای رفتن به فرودگاه دچار مشکل نشوید. البته می توانید این کار را به عهده مسئول پذیرش هتل نیز بگذارید تا در هنگام پُر کردن فرم پذیرش، یادآوری روز برگشت شما را بر عهده بگیرد.

6) اطلاعات هتل را به خانواده تان بدهید.

از مسئول پذیرش یک کارت هتل که مشخصات کروکی و آدرس هتل در آن ذکر شده را درخواست کنید و در طول سفر تا زمانی که با هتل تسویه نکردید آن را همراه خود داشته باشید. بهتر است که این اطلاعات (نام هتل و مکان آن را به همراه تلفن) را به خانواده خود در ایران اطلاع دهید تا در صورت نیاز آنها بتوانند به سادگی به شما دسترسی داشته باشند.

7) کل کرایه را اول پرداخت کنید.

با توجه به این موضوع که در هر سفر ممکن است خرج های پیش بینی نشده ای به وجود آید، بهتر است که در نخستین روز اقامت تان ارزتان را به واحد پول کشور مورد نظر تبدیل کرده و کل کرایه هتل را پرداخت نمایید تا بتوانید برای باقیمانده پول خود برنامه ریزی دقیق داشته باشید. به یاد داشته باشید که با پرداخت هزینه اقامت هتل، شما با هتل تسویه حساب نکرده اید چرا که در صورت استفاده از خدماتی مانند خشکشویی، سفارش غذا به حساب اتاق، تلفن راه دور یا استفاده از خوراکی های یخچال و مینی بار داخل اتاق تان مبلغی به حساب شما افزوده می شود و در کنار آن باید مالیات روزهای اقامت شما در این هتل را که توسط مسئول هتل محاسبه شده را نیز پرداخت نمایید.

8) مراقب اسناد و جواهرات تان باشید.

هنگامی که از هتل خارج می شوید بهتر است که اسناد و مدارک، پاسپورت، پول و جواهرات را یا در صندوق رمزدار اتاق گذاشته و یا به پذیرش تحویل داده و رسید بگیرید. این نکات ایمنی برای زمان هایی است که شما در اتاق نیستید و امکان گم شده و یا دزدیده شدن پول و جواهرات شما وجود دارد. به یاد داشته باشید، خدمتکاران هتل برای نظافت به اتاق شما می آیند. این امر در مورد اسناد مهم علمی یا اداری نیز صدق می کند، بهتر است نکات ایمنی بیشتری را نسبت به آنها در نظر بگیرید.

9) مرتب باشید.

در اتاقی که اقامت دارید وسائل تان را به خوبی و مرتب در کمدها بچینید و اتاق را مرتب نگه دارید تا در صورت گم شدن وسیله ای بتوانید از طریق مدیر هتل پیگیری نمایید. در بیشتر هتل ها صندوقچه ای رمزدار وجود دارد که می توانید از آن برای قرار دادن پول و وسائل گرانقیمت استفاده کنید. در سفر خارجی این نکته بسیار مهم است که مسافر همه پول خود را در رفت و آمدهای روزانه به همراه نداشته باشد تا در صورت گم کردن آن همه پولش را از دست نداده باشد.

10) از کارت تلفن استفاده کنید.

فراموش نکنید که استفاده از تلفن هتل هزینه بسیار بالایی دارد و برای همین شما می توانید با استفاده از کارت های تلفن که می توانید از باجه های تلفن عمومی تهیه نمایید. هزینه های خود را پایین بیاورید.

11) از مینی بار استفاده نکنید!

از نکات دیگر اقامت در هتل این است که در اغلب موارد، درون یخچال هتل نوشیدنی های مختلف به همراه آب معدنی و تنقلات وجود دارد که بهتر است از آنها استفاده نکنید چرا که مجبور خواهید شد تا چندین برابر ارزش واقعی آنها را پرداخت نمایید. در صورتی که از یکی یا بیشتر از این محصولات استفاده کردید، دیگر نمی توانید نمونه مشابه آن را جایگزین آن نمایید چرا که این خوراکی ها دارای کدهای ویژه هستند که با نمونه مشابه خود متفاوت هستند و دو نمونه از یک جنس و از یک کارخانه نمی توانند یکی باشند.

12) و

  • پس از ورود به هتل محل درهای خروج اضطراری و محیط های امن را شناسایی کرده و به خاطر بسپارید.
  • در صورت ورود به اتاق در را از داخل قفل نمایید.
  • اگر در اتاق تنها هستید، هنگام استفاده از دستشویی و حمام، در دستشویی را باز بگذارید.
  • در هر زمانی که از اتاق و هتل خارج می شوید در اتاق را قفل کرده و کلید را به پذیرش تحویل دهید.
  • در طول اقامت خود در شهری خارجی، از دعوت افرادی که به خوبی نمی شناسید به اتاق خود جلوگیری نمایید.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «نکاتی در مورد اقامت در سفرهای خارجی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقاله احمد محمد حسینی، به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا