طرز پخت کلم پلو با گوشت
مواد لازم جهت پخت کلم پلو با گوشت برای 5 نفر:
- گوشت چرخ کرده: 150 گرم
- برنج: 5 پیمانه
- کلم برگ خرد شده: 300 گرم
- زعفران دم کرده: 3 قاشق چایخوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
- دارچین: یک قاشق مرباخوری
- روغن: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز: 3 عدد
طرز پخت
کلم ها را شسته و در آب می پزیم تا کمی نرم شوند. سپس در کمی روغن سرخ می کنیم. بعد آنها را در ظرف ریخته و رویشان را دارچین می پاشیم.
سپس دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد، کلم را اضافه کرده و با پیاز مخلوط می کنیم.
گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز می دهیم و به صورت کوفته های ریز در می آوریم و در حرارت کم در ظرفی جدا سرخ می کنیم.
برنج را آبکش می کنیم. ته قابلمه را روغن می ریزیم و بعد روی آن نان می گذاریم. یک کفگیر برنج و بعد مخلوط پیاز داغ و کلم و کوفته ریزه را روی برنج می ریزیم و همین طور این کار را تا آخر ادامه می دهیم. برنج و مواد مخلوطی که تمام شد، گلاب و زعفران را هم با هم مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم. آب و روغن هم به آن اضافه کرده و برنج را دم می کنیم. بعد از یک ساعت غذا آماده است.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت کلم پلو با گوشت»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]