راهکار پنجم افزایش یادگیری و تقویت قوای ذهنی

همکلاسی و همراه خوب یو سی؛ سلام
به کلاس راهکارهای ساده، عملی و کاربردی برای افزایش یادگیری و تقویت قوای ذهنی خوش آمدید.

در این صفحه از کلاس، شما می توانید راهکار پنجم با موضوع عدم مصرف قند و شکر را به صورت آنلاین مطالعه کنید.

قند و شکر که از دو گیاه بسیار مفید یعنی چغندر و نیشکر تهیه می شوند، به علت عملیات تصفیه و سفیدسازی به موادی زیان بار و بیماری زا تبدیل می شوند.

رایج است که خوردن خوراکی های شیرین و شربت قند و… را برای کارهای فکری و یادگیری توصیه می کنند اما این خلاف واقعیت می باشد. درست است که گلوکز غذای مغز است و سلول های مغز به جزء گلوکز خالص از هیچ ماده دیگری برای انرژی زایی استفاده نمی کنند و کلیه عملیات و کارکرد مغز و اعصاب وابستگی حیاتی به گلوکز دارد و درست است که قند و شکر گلوکز خالص است و با ورود به بدن مقداری زیادی گلوکز به خون می ریزد، اما حقیقت پیچیده تر از این معادله است.

گلوکز شکر ۱۰۰ درصد و گلوکز نیشکر ۹۸ درصد است. با افزودن آن ۲ درصد به نیشکر حالا ما با ماده ای روبرو هستیم که هر چند شیرین تر و زیباتر و خوشمزه تر است؛ اما وقتی می خواهد در بدن ما جذب شود از ویتامین ها و مواد معدنی و واسطه های موجود در ذخایر بدن استفاده می کند. یعنی آن اندک اندک بدن را از مواد مذکور تهی می کند. یکی از این مواد ویتامین B1 است.

B1 برای سلول های عصبی الزامی است و در کمبود یا فقدان B1 سلول های مغز و اعصاب دچار اختلال چشمگیر شده و کار خود را به درستی انجام نمی دهند.

راهکار ششم »

تبلیغات
فروشگاه شارژ، محصولات مجازی و خدمات بر خط های یو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *