مشکلات را شکلات کنید

افرادی که در زندگی موفقیت های درخشانی بدست آورده اند، معتقدند که همه چیز در جهان به کام آنهاست و به هیچ وجه به عدم امکان کاری فکر نمی کنند. این گونه افراد، مصیبت ها و مشکل ها را به سکوی پرشی در جهت اهداف خود تبدیل می کنند و معتقدند همه چیز برای کسب موفقیت در اختیار آنهاست و بر اساس چنین عقیده ای از تمام مشکل ها در جهت اهداف خود بهره برداری می کنند.

تفاوتی که بین موفقیت و شکست وجود دارد، در نگرش افراد است. در فرهنگ نامه ی افراد موفق، واژه ی «عدم موفقیت» وجود ندارد و به جای آن، واژه ی «نتیجه» قرار گرفته است. زیرا این گونه اشخاص به شکست معتقد نیستند و آن را به حساب نمی آورند. بسیاری از افراد در تلاش اولیه برای کسب هدف، وقتی موفق نمی شوند، خود را شکست خورده می پندارند. در صورتی که از نظر افراد موفق، با بدست آوردن نتیجه های جدید، به هدف خود نزدیک تر می شوند. چند لحظه فکر کنید و بگویید که امروز نسبت به دیروز چه امتیازاتی را بدست آورده اید؟

پاسخ به این سوال به جز «تجربه» چیز دیگری نیست. افرادی که از شکست در هراسند، از قبل در ذهن خود پذیرفته اند که کارها ممکن است در جهت موفقیت شان نباشد و این ایده، آنان را از تلاش زیاد برای دستیابی به اهداف و آرزوهایشان باز می دارد.

آیا شما از شکست می ترسید؟
درباره ی آموخته ها و کسب تجربه های خود چه فکر می کنید؟

شما هم می توانید از تمام تجربه های دیگران استفاده کنید و در کارهایتان موفق شوید.

در ادامه شرح حال و ماجرای زندگی دو انسان از انسان های بزرگ را بخوانید تا دریابید چگونه هر یک از این افراد، بارها و بارها می توانستند در برابر موانع و مشکل ها سر خم کنند. وقتی همه چیز را در مورد آنها فهمیدید، متوجه می شوید که چگونه بر دشواری ها و موانع بزرگ فائق آمده اند.

فراموش نکنید که امکان ندارد بدون مخالفت ها، مشکل ها و موانع، به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنیم. ولی امکان آن وجود دارد که از موانع برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنیم. بیایید ببینیم چگونه:

در یکی از مهمانی های بزرگ پاریس، ژنرالی حضور داشت که 28 مدال روی سینه اش نصب شده بود. خانمی موقر جلو آمد و پس از تعارف های اولیه گفت: «ژنرال! آیا شما پیروزی های متعددی داشته اید که صاحب این همه مدال شده اید؟»

ژنرال با فروتنی پاسخ داد: «با جرات می توانم بگویم که به همین اندازه نیز شکست داشته ام.»

حالا سرگذشت شخص بزرگی را بخوانید که پایداری او در کسب هدف موجب عبرت همگان است:

«آبراهام لینکلن» فرزند خانواده ی فقیری بود که پس از سال ها رنج و مرارت از دانشکده ی حقوق فارغ التحصیل شد. ابتدا وکیل موفقی نبود، پس وکالت را کنار گذاشت و به طرف تجارت رفت و در این کار هم نشان داد استعداد ندارد، سراغ سیاست رفت و در سی و دو سالگی در انتخابات مجلس شرکت کرد، اما شکست خورد و در سی و چهار سالگی بار دیگر ورشکسته شد. در سی و پنج سالگی همسرش را در اثر مرگ ناگهانی از دست داد و سال بعد به بیماری عصبی مبتلا شد. در سنین چهل و سه، چهل و شش و چهل و هشت سالگی خود را نامزد کنگره کرد، اما باز هم شکست خورد! در پنجاه و شش سالگی با وجود تلاش زیاد برای رسیدن به معاونت ریاست جمهوری، در این مبارزه نیز مغلوب شد! در سن پنجاه و هشت سالگی در انتخابات سناتوری ناکام ماند و سرانجام در سن شصت سالگی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و این بار قاطعانه موفق شد رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا گردد.

پس در حقیقت شکست وجود ندارد و آنچه مشاهده می شود نتیجه است.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «مشکلات را شکلات کنید»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب نیم کیلو باش، ولی خودت باش!، نوشته ی سعید گل محمدی از انتشارات آسیم، منتشر شده در آذر 1391 با شابک 1-531-418-964-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا