طرز پخت پیتزای مخلوط بدون فر

مواد لازم جهت پخت پیتزای مخلوط برای 4 نفر:

  • خمیر پیتزای آماده: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت: 1 عدد
  • روغن مایع: 4 قاشق سوپ خوری
  • قارچ حلقه شده: 400 گرم
  • ژامبون گوشت یا مرغ (خرد شده): 500 گرم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خلال شده متوسط: 4 عدد
  • سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 1 بسته
  • پودر آویشن: 1 قاشق مرباخوری

طرز پخت
ابتدا کف 4 عدد تابه که به اندازه خمیرها باشد را چرب، و بعد خمیرها را در تابه ها پهن می کنیم.

در تابه ی کوچک دیگری کمی روغن می ریزیم و رب گوجه فرنگی، شکر و سرکه را در روغن تفت می دهیم تا رب سرخ شود و طعم خامی از آن گرفته شود.

بعد از اینکه رب به روغن افتاد از این سس روی خمیرها می ریزیم تا سطح خمیر را بپوشاند. سپس پیاز حلقه شده، ژامبون، فلفل دلمه ای و قارچ را روی خمیر پیتزا می ریزیم. کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم و روی لایه ی آخر را پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده می ریزیم.

تابه ها را روی حرارت ملایم گاز گذاشته و درشان را می گذاریم؛ تا خمیرها پخته و طلایی رنگ شوند. فراموش نکنید اگر شعله زیاد باشد پیتزای مخلوط شما ته گرفته و بوی سوختگی می گیرد.

پیتزاهای آماده شده را قبل از سرد شدن در ظرف های مورد نظر سرو نمایید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت پیتزای مخلوط بدون فر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا