طرز پخت چیزکیک انگور

مواد لازم جهت پخت چیزکیک انگور برای 4 نفر:

  • انگور: 200 گرم
  • بیسکویت (آسیاب شده): 200 گرم
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • کره (ذوب شده): 90 گرم
  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • پودر ژله آناناس: 8 قاشق سوپخوری
  • آب جوش: 4 قاشق سوپخوری
  • یخ: یک تکه
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز پخت
در ظرفی بیسکویت و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. کف یک قالب کمربندی به قطر 23 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، بعد مخلوط بیسکویت و کره را کف آن پرس کنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بیسکویت سفت شود.

در ظرفی پودر ژله آناناس و آب جوش را با هم مخلوط کنید و حدود 30 ثانیه در مایکروویو (روی بخار آب جوش) قرار دهید تا ژلاتین حل شود. سپس یک تکه یخ به آن اضافه کنید تا سرد شود. در ظرف دیگری پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد خامه را به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مایه صافی بدست آید.

مایه آماده شده را روی بیسکویت سفت شده داخل قالب بریزید و با استفاده از قاشقی سطح آن را صاف کنید. انگورها را از وسط دو نیم کرده و دانه های آن را خارج کنید، بعد روی چیزکیک چیده و یا درون آن فرو نمایید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

چیزکیک ها به دو صورت درون یخچال و فر تهیه می شوند. این چیزکیک فقط نیاز به استراحت دادن در یخچال دارد.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت چیزکیک انگور»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی زهرا ایمانی حسان در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا