طرز پخت خورشت فسنجان

مواد لازم جهت پخت خورشت فسنجان برای 5 نفر:

  • مرغ: نیم کیلو
  • مغز گردو آسیاب شده: 250 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

طرز پخت
پیاز را سرخ می کنیم. خوب که رنگش طلایی شد مغز گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم. زردچوبه، نمک و رب انار را هم می ریزیم.  مرغ تکه شده را هم به پیاز داغ و گردو اضافه می کنیم. در قابلمه نصف پارچ آب می ریزیم. بعد از اینکه آب قابلمه جوشید، هر پانزده دقیقه، نصف فنجان آب سرد به غذا اضافه می کنیم تا گردو روغنش را پس بدهد. این کار را چندین مرتبه انجام می دهیم سپس حرارت را کم می کنیم تا خورشت جا بیفتد.

خورشت فسنجان با ذائقه های مختلف سرو می شود، شما می توانید بسته به ذائقه خود مقدار شکر را کم و زیاد کنید.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت خورشت فسنجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا